Hej hopp!
Jag har inte riktigt haft tid att skriva någonting än.. Men jag ska försöka bli lite bättre..
För tillfället sitter jag på mitt lilla rum i min lilla korridor och inväntar att jag ska bli lite hungrig och vilja äta lite.
Igår hade vi en liten se Tällberg-dag (tror att de hette så...). Det var lite loppis och fika som gällde. Riktigt mysigt ställe dedär. Sitta på en lite ballkong oc ha utsikten över större delar av siljan är ju inte fel! :)
Sen skulle jag och Moa (en fån keramik) gå bort till den annonserade JÄTTELOPPISEN! De va ganska långt bort, och ja.. Jätte kanske va att överdriva väldigt mycket... Men i vilket fall så hittade ag en liten "dala-häst-ljusstake" där som fick följa med tillbaka.
På tillbakavägen gick vi innom coop och köpte en garderobsblomma till mig.
Jag ska se om jag kan ta några fina bilder att lägga in idag. Men jag måste göra lite annart först.
/Emma

I morgon drar bilen till Leksand! Den är packad till max känns det som... Undrar hur jag ska kunna ta mig därifrån när året är slut...

Min farmor va här innan och så började vi kolla på tröjor som jag gjort i sommar.. Hm.. Med den på stickorna är vi uppe i 6 stycken. (Den är ju snart klar den med nämligen....) För er nyfikna kan jag meddela att det är en vit dröm som håller på att växa fram.

Jag är lite sådär galen ibland. Och denna sommaren har jag väl varit supergalen då? Men vad gör väl de om 100 år? Om någon tröja har överlevt till dess så blir den väl antik...

Hoppas ni får en fin kväll allihopa!
Jag ska äta mammas goda kyckling-gratäng en sista gång innan jag drar på äventyr!

Kramar från Emma

Rino har hjälpt mig till denna skapelse (jag gjorde lapptäcke-delen). Jag är redan kär!Mamma försökte ta bild.. Jag är inte den bästa fotomodellen precis..

/Emma