När jag var liten hade jag en del sånna där löskragar som man liksom hade på sig när man skulle vara kalasfin. Jag kan inte riktigt släppa den där tanken på att vara kalasfin i löskrage. De är väl klart man ska ha en sån! Jag hittade ett mönster på Ravelry som jag gillade, enkelt och fint. och de är ju klart att jag ska göra det själv. Det finns väl inget bättre än att kombinera kalas-fint med handarbete. Så ja. Än så länge har det blirvit tre.
.

.

.

.
Vad tror ni? Är det kalasfint?
Ja. Jag är en knappmänniska. Jag älskar knappar. Vill titta på, sortera, och fundera på vad jag ska använda just DEN knappen för. Ibland när jag är på loppisar hamnar jag i en gigantisk låda med knappar. Jag vill ta med mig alla hem! liksom titta länge och känna in vad jag känner. Men de är sällan alla följer med. Aldrig faktiskt. Men idag är dagen då jag har hittat en ny kompis. Den finaste knappen jag sett! Det är TOBBE som har gjort den. Han är fantastiskt duktig. Om det inte hade varit så att jag är rädd för att den ska tappas bort skulle jag nog till och med vilja sova med den och gosa med den hela natten. Så mjuk är den.
Idag blev det stickning utomhus. Utanför Storan i Göteborg satt vi och stickade. Några turister ställde sig till och med mellan oss för bild. :)
kramar