Jag måste tipsa om detta fantastiska bidrag till att tömma mitt garnförråd ju! Kolla in vad smarta människor hittar på
En liten regnbågsmössa söker hem! För otroliga 300 kr blir du ägaren av denna! (stickning och design Emma Andersson, alltså jag..)
Passar barn!
.
som nummer två denna sena afton eller tidiga morgon har vi stickat som stickat. Alltså, det är ett bomullsgarn och är stickat i en väldans lång "orm" och sedan stickad till denna lilla skapelse. Detta tar otroligt lång tid, och jag gör aldrig mera om det. Med andra ord, de finns bara en och kommer förmodligen aldrig finnas fler ;)
600 pix så är du den lyckliga!
.
.
.
Nummer tre kommer här en alldels rykande färsk tröja i ullgarn med inslag av ett garn som jag faktiskt inte kan säga meterialet på. Den skulle passa en S-M ungefär, och den har knappar u ryggen. Varm och gosig. Och du vet väl att ull är varm på vintern med svalt på sommarn? Ko men visst, så är det! :)
700 pix och den är din!
.
.
Maila mig på e.c.a.design@hotmail.com
Jag och min fina bokbindarvän träffades i påskas. Vi bestämde då för att göra ett byte. Hon skulle binda en bok till mig, och jag skulle sticka en sjal till henne. Nu är bytet gjort. Alba har fått sin sjal och jag har en fantastisk bok!
.
.
.
.
.
Visst har vi fått ihop färgerna fint?