.
.
Lite bilder på min finaste sjal! Tack Lisa för ett fint mönster!
Ja, nu har det varit lite avmaskningar här. Opsa klar och lite restgarnssjal klar. Opsan ska jag ta med mig ut i morgon tror jag och fota fint. Så den får vänta tills jag har tagit fina bilder. Men min restgarnssjal i regnbågens alla färgen (nästan) är klar och fota av Katarina. Tack för det! :)
.
För er som missat det så hade vi i Göeborg idag världsstickardagen!
Vade beyder då det? Jo, vi träffades påvärldskulturmuseet och stickade tillsammans i trappen (som ni ser i bakgrunden) så otroligt trevligt! Vi (jag och tre till) fick ju dock inte nog utan fortastte sedan på ett café i närheten. Så nu har jag stickat HELA dagen! Så nu ska jag sätta mig och njuta framför TV:n med en trevlig stickning. :) Ha en skön Lördag!
Idag fyller Sverige år skulle man ju kunna säga. Jag tänkte att man ska vara finklädd då. Slips kanske?
.
.
Ja det är ju inte riktigt den blå färgen. Men ja, den är som när som på flaggans färger! Dagen firar jag med att lyssna på skönsjungande människor tillsammans med fina klasskamrater.
Och appro på fina klasskamrater. Igår hade vi avslutning på HDK. Väldans trevligt. Sen blev det festligheter i tema marint. Alla lärare i sjömanskostymer av olika slag och dessutom kalastokigt och kalasig dans! Jag dansade till jag fick näsblod och gick hem. Så kan det gå!
Kramt ill er alla!