Jag är ganska flitig på att fota saker. Och ni som följer mig på instagram har nog sett dessa?


Mina vänner Sara och Ida såg den och direkt så startades en konversation. Ja ritade. Testade fram och tillbaka. Till slut var den klar. 


Bilden som skulle bli en tatuering på dessa systrars armar. Jag tänkte faktiskt inte så mycket mer på det då. Mer än att de var ju roligt att dom gillade mina små vänner. 

Men... Nu sitter den där. På deras hud. En julklapp vart det. Och jag blir mallig pch vill visa alla i hela världen! Jag har ritat någonting, som sedan någon annan valt att föreviga på sin kropp! Det är ju otroligt häftigt! Den kommer inte försvinna, den kommer inte tvättas ur, den är liksom för evig! Jag blir stolt och känner mig cool. Som tusan! 

Sara och Ida, ni är fasen ascoola!

Nu säger jag gott nytt år! 😊
Jag liksom gillar på nått konstigt sätt att arrangera stilleben av saker. Och mina loppisfynd idag fick agera just objekt idag. 


Här är min nya adventsljusstake. Juliga gardiner (eller förresten.. Nej! Fina tyger som ska bli annat kanske) knappar och wiskyglas (till sambon) och spetsar från farmor. 


Hittade en blus. Och ja, den är inte sådär handgjord. Men gammal. Och den kunde jag ikke motstå. Titta liksom, prickar och rundad krage. Svårt att få förbi. Och lite knappar till... Och en fin liten bricka (med handtag!) 


Lite bättre biöd på tygerna. Eller påslakanen och gardinerna som ska bli annat vackert. Typ klänningar och kläder till mig. Eller dig kanske (min garderob börjar bli mättad) så.. Om du inte redan gjort det så kan du gå med i Emmas affär på fb. Sör på "Emmas affär" så hittar du nog rätt. Det kan hända att jag inte behåller allt själv. Men bara kanske. Sen det bästaste. Kanske. En handstickad (som inte kommer gå i kategorin köpta massproduktioner eftersom den är handgjord) kofta. Handvirkade handskar!!!! Och en otroligt fin lite aftonväska. Så nu måste jag gå på fina tillställningar där den kommer till användning. 


Och till sist me, myself and I! I blus och kofta. Ganska nöjd. Halmstad levererar ibland stordåd. Tack för denna gång! :) 

Nu ska jag sluta uppdatera och sticka vidare på min karusell som börjar ta form! :) 

Gott nytt år!

Emma

Det blev tyg på loppis. Och knappar. Och mest fjnderingar kring när man gjorde om hela halva stan! 

Emma