Ja, i slutet av november ska denna tjeja på bal. Det är juridiska föreningen som håller bal. I år igen. För er som minns. Och som sambo till en juriststudent så får man liksom hänga på! Hurra! 

Igår sydde jag därför en klänning. Eller började sy en klänning. Den är inte klar. Men man ser i alla fall tanken. Och denna tänker jag behöver en sjal? Så nu behöver jag tips på en fin sjal som skulle passa. Jag vill i så fall sticka den i silke. Tips mottages tacksamt. :) Ja, just nu händer det ganska lite annat än just skolrellaterade saker. Så... Här kommer en dag. Nästan. Började med att städa lite på min plats. 


Tog en ofrivillig tepaus eftersom det är så kallt i klassrummet. 


Senare på kvällen en matpaus. 


Och hemfärd. Ja. Det hände en del mellan 9-21 också. Men inte som finns på bild. 
Jo, de kan jag svara på. Kom på det helt själv och är hiskeligt stolt över detta. (Säkert någon annan smart av er andra där ute som nu tänker att de där såg ni för ja sådär massa år sen, kallas internet) Jag är ju den typen som liksom går förbi dom där plasttrattarna på coop och tänker; hm, sån borde jag köpa. Sen tänker jag; hm, de har jag nog en. 

Det hade jag ikke. Men grannen var kul. Även om även dom saknade denna lilla plastmojäng. Jag tog gräddpaketet och hällde försiktigt. Bara så ni vet. 


Kraaam