En av mina favoritbilder är denna.
Det är min farmot, hon är idag 81 år gammal, så bilden kanske är sådär 78-79 år.
I vilket fall väldigt fin.
/Emma
Ja, denna kjol hittade jag här i Leksand i min favoritbutik!
Den är bara trocklad i uppläggningen, för den är ganska läng för mig. Men jag planerer att mamma hjälper mig :D
(vist vill du de mamma?) Den är i alla fall vintage på riktigt och jag älskr den! stora röda rosor. Kan de bli bättre?
Till detta hade jag som synes svart och på benen ett par lejongula stumpbyxor (mina favoriter) och ett par svarta sammetsskor. Ja, jag och Andréas (korridorskompis number 1!!!) gick all in. Andreas hade skjorta med fluga och uppkavlade jeans så att dem gröna sockorna syntes och ett par gamla skinnskor och såklart en kånken på ryggen när vi gick till baren i går kväll. Kul kväll! Taaaack alla inblandade! :)
Mitt förnster som har en söt fin utsikt mot österdalälven. Jag ser liksom ett litet trähus och alla som kommer förbi med små båtar!
'
Min säng har fått en hemmagjort "sänghimmel" som man faktiskt (hör och häpna) kan dra för som ett drapperi!
Det känns nästan som hemma i Halmstad, fast utan lillebror...
Och ett måste i alla hem! (eller??) En liten stickhörna! Lampan har ingen lampa i sig än, men det kommer.. Fotöljen är egentligen blå. Men jag har lagt en filt som jag fick av mina gymnaster för ett bra tag sedan!
Så ni finns också i mitt rum!
Förra året hade jag en vit liten badrumsmatta från IKEA på min toalett. Men i år för fossingarna stå på en Emma-gjord matta virkad av gamla lakan. Jättejobbig att göra, men väldigt fin att stå på!
Ja, så nu vet ni har jag har det. Lite i alla fall. Ska försöka att hålla det så fint och städat som det nästan är nu.. Emma ska för första gången i sitt liv skaffa ording på torpet!
(så kanske mamma vågar sig hit.. hoppas hoppas!!)
/Emma