Visst går tiden så himmelens snabbt!?
Det är ju redan snart över, hela julen! NJUT av de nu!

Jag tycker att det är denna tiden som är den mysiga tiden. Även om många stressar runt för att hitta "Den perfekta julklappen" och göra "den absolut bästa maten" så är det ju nu man ska njuta. Väntan..

Jag springer inte runt, för jag har redan (sedan lååångt tillbaka) fixat alla klappar. Jag tycker att det är lite så, man liksom filurar på det och sen när man kommit på den bästa idén så gör jag den. De viktiga med mina klappar är att det liksom är kärlek bakom den, finns inte de kan de ju lika gärna kvitta... enligt mig.

För vi "ska" ju ändå ut och handla sen i mellandagarna... pust.

Jag har stickat lite nu på kvällarna (för att kunna somna..) och ja, de har blivit baby-mössor. Halledah, ibland tror jag att jag är knäpp! Jag är inte gravid (jag lovar mamma) och jag har inte planerat att få några barn den närmsta tiden (jag är ju trots allt bara 19 år!!) och ingen av mina närmsta väntar liksom barn heller.. Men ändå sitter jag och stickar baby-kläder. "Jag ska ju få barn en dag..." Emma Andersson i ett nötskal...

Men men, så kan de ju vara.
Så länge de inte skadar någon annan så...

Jag passar på att säga det nu,
GOD JUL
allihopa!
Hoppas ert firande blir lika mysigt som min (förhoppningsvis) kommer bli!

Massor med julkramar från mig till DIG!

Ja, här kommer då FRIDAS snygga bilder!!! Jag tror jag låter bilderna tala för sig själv, ni kanske förstår att det ligger duktiga stylister bakom dessa frisyrer och den coola sminkningen!?

Från vänster: Anna Hellström, Ronja Sjölin, Lisa Nilsson, Linn Torstensson, Emma Andersson, Tilda Kristiansson och Caroline Karlsson.

Tack än en gång Linn för att jag fick vara med på din redovisning! Det var jätteroligt ocg dessutom väldigt givande för alla inblandade tror jag :)

Visst är bilderna snygga!? Om ni undrar över några priser eller liknande så kan ni maila mig på e.c.a.design@hotmail.com eller gympa_emma@hotmail.com

För er som vill se lite av modevisningen kan ni klicka HÄR! (Nu vet jag ju dock inte om man måste vara vänn med Wille som har filmat.. men de kanske är värt ett försök?)

Ha de så bra idag!
Emma

..har jag varit på idag. Det var en vän till mig som hade ett projektarbete att redovisa. Och jag måste säga att det var väldigt proffsigt gjort med styling av elever från Falkenberg och jättesnygga skor från DNA.
Men de bästa av allt!
MINA SMYCKEN!!!
Jag kände mig riktigt stolt och nästan som jag vore en stor designer..
Nu väntar jag på bilderna som en annan vän tog. Ni ska få se.. de är inte små blyga modeller vi pratar om...

Vänta bara så ska ni få se!
/Emma