Hur vet man att man är lycklig?
Jag tror jag inte kan svara på det. Men jag tror att jag är det. Jag har flyttat, till en lägenhet, skolan är igång och nyss tror jag att jag löste min sysselsättning 9 veckor frammåt. Dessutom har min physalis massor med blommor och frukter på sig. Sen har jag en kompis runt mig på heltid. Eller ja, Petra går ju i skolan och är på sitt håll med. Men jag är liksom inte ensam i en källare längre. Sen går det liksom bara sådär allmänt bra för mig. Livet liksom flyter på. Borde jag vara orolig för ett bakslag? 
Jag tror de är onödigt att oroa sig. Jag försöker att låta bli. Känns så mycket roligare att bara gå runt och vara lycklig och sjunga sånger för fåglarna. 
 
Bara för att ni är roliga ska ni få se lite av hur min flytt såg ut. 
 


Physalis och jag ska flytta. 
Klockan är inte så mycket på morgonen och vi är ganska ensamma ute.
 
 
Physalis har vuxit till sig och har numera frukter i sig (nu ganska mååånga) 
 
 
Physalis tyckte de var väldigt spännande att testa på att åka spårvagn och fick till och med eget säte att sitta på! Jag fick hålla i, för lycklig som Physalis var så skuttade den upp och ner och var nysfiken på hur nya hemmet skulle se ut och om det fanns trevliga grannar där. 
 
 
Physalis har nu gått upp för trapporna, eller mja... Hen var en aning trött efter resan så jag fick bära. Men väl uppe vid dörren fanns nu en liten planta som bara väntar på att få komma in geom dörren!
 
 
Physalis hittade på direkten ett fönster att testa sola sig i. Bilarna som körde förbi utanför va också spännande såklart. Sen fick hen hålla utkik efter far och bror min som skulle komma med flyttlasset. 

Physalis flyttade till fönstret i köket senare. Där fanns även citronmiliss och salladen, självfallet även dom andra mumsiga växterna. Så numera finns Physalis där och gosar till sig och håller koll på barnen på innegården. 
 
Kramar från oss! :)

1 kommentarer

Emma

09 Sep 2012 20:04

Så härligt att du är lycklig!
Ta tillvara på det och njut :-)

Kommentera

Publiceras ej