Ja de är så det är just nu. Jag har massor jag vill hinna att göra och tiden som bara springer iväg. Snart är det jul känns det plötsligt som. Halledah, hur ska jag hinna sticka julklappar till allt och alla? Ja, den som går enfärgade vantar av mig får vara nöjd och tänka: nästa år kanske jag går nått mer avancerat.. ;) Inte för att vantar är dåligt. Men kanske inte lika tidskrävande. Hade jag varit smart hade jag ju stickat julklapparna i somras när jag hade lite tid. Men ja... De är lätt att vara efterklok. 
 
Nu i just detta nu sitter jag och väntar. Jag använder skolans laser. En timme och fem minuter tar varje platta. Men de är coolt och nu vill jag typ laserskära ett nytt hem till mig! Nästan. Inte alls egentligen. Men de är coolt. Helt perfekta raka linjer. Och jag som suttit och använt mig av papperslera och brytbladskniv. Det var för övrigt inget fel på de alls. Men inte lika exakt. Perfektionisten i mig vill ha det exakt. 
 
 
En sak som jag hunnit med är att vara lite utomhus. På typ lunchen. Solen har varit framme. Förra veckan. Nu verkar den ha gått i vinteride. Tyvärr. Men en av de dagar det var fint väder hittade jag en gren. En perfekt sittgren. Den är hanska högt upp så man får hoppa lite. Men smidig som ett kylskåp (kanske inte alls egentligen.. jag är nog lite av den smidigare typen) klarade jag mig upp på denna lite lätt gungiga gren. Denna dag även i ny basker som jag stickat. Knakske inte supernöjd med den, jag ville haft mer fluff. Sååååå... Jag får sticka en till! (attans va tråkigt för mig då..) 
 
Jaha, de va väl de jag hade att säga. Hej o hå i regnet!