Jag har insett en sak. Ett ufo plockad fram och det är ett faktum. Den är sör liten. Vad gör man då? Ska jag hoppa på en diet? Eller ska jag repa upp? Alltså... Materialet till denna har kpstat mig ca 1000 kr. Inte för att det skulle kännas bättre om den bara kostade 500, men ja. Det kanske inte är någonting man bara ger bort heller. Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. 6 kommentarer

Anna Martina

27 Sep 2013 23:41

Hate to say it...men vad var det jag sa .. :(

petra

28 Sep 2013 08:16

Tråkigt:(

KatLinn

28 Sep 2013 10:32

Hur mycket för liten är den? Om du steekar och stickar på en bredare knappkant så räddar du ju bara framsidan, den kan ändå bli för tajt över ryggen och då oanvändbar. Jag skulle repa, garnet är fantastiskt och kan bli så mycket bättre i ett lyckat projekt. Visst, du la ner tid på den men det är väl bättre att lägga ner mer tid och ha ett härligt plagg som faktiskt går att använda.

Anonym

28 Sep 2013 16:18

Fyyy vad trist. Men klart du ska repa upp och göra om- du har ju varit så peppad på tröjan, det är du nog fortfarande- fast du kanske får låta den ligga till sig ett år eller två. Jag skriver så för att jag själv fick göra liknande med min Bohuströja, och nu är den klar och jag är så himla glad att jag stod ut och gjorde om.

miastick

28 Sep 2013 16:19

-oj, jag hade inte alls tänkt vara anonym, haha ;) Det var jag som skrev kommentaren ovan.
/Mia

docksjo

28 Sep 2013 21:17

ta av sticka och sätt stop på kabeln, testa att blocka den nu så vet du om det kommer att fungera, flerfärgs stickning lägger sig tillrätta först när det tvättats, och det är möjligt att det rättar till sig. Jag hade en dyster stund med min, med det blev bra i slutet efter en 6 månaders paus med nu krafter.

Kommentera

Publiceras ej